Nestje met gemarineerde sardines en een sojadressingInfo


Bereidingstijd:Budget:Moeilijkheidsgraad:De ingrediënten in dit recept zijn voor personen.

Ingrediënten


1 sardine

1 dl olijfolie

1 citroen

1 limoen

1 pakje kataifi

1 kl Chardonnay azijn

1 el mayonaise

1 kl sojasaus

4 takjes Atsina Cress®

fleur de sel

peper 

Bereiding

Duw de kataifi in een silpatvorm en laat dit op 160 °C goudbruin afbakken. Fileer de sardines door ze te ontschubben en te spoelen. Marineer de sardines in olijfolie, citroen- en limoensap. Voeg de zeste van de citroen en de limoen toe. Breng op smaak met fleur de sel en peper en laat dit een nacht intrekken. Breng de mayonaise op smaak met sojasaus en Chardonnay azijn.

Afwerking

Leg de vis op het afgekoelde nestje en werk af met dressing en takje Atsina Cress®.

Info


Bereidingstijd:Budget:Moeilijkheidsgraad:Wedstrijd


Win een OriGINario giftbox!Deelnemen


Schrijf je in op de nieuwsbrief!

inschrijven


Volg onsSchrijf je in op de nieuwsbrief!

inschrijven


Volg onsKoken 2.0 Het vervolgboek

  • Ter Duinen
  • Borgerhoff & Lamberigts - 2016

€ 59,95

Hotelschool Ter Duinen behoeft voor weinig chefs, hobbykoks en lekkerbekken nog tekst en uitleg. De school staat in Vlaanderen en ver daarbuiten hoog aangeschreven voor het opleiden van chefs-in-spé, niet in het minst omdat heel wat van hun oud-leerlingen een vermelding kregen in de Gault Millau en de Michelingids. Dat hun reputatie ook door een breed publiek gedragen wordt, bewees het succes van ‘Koken, het handboek’, het standaardwerk over koken dat in april 2014 verscheen.

Waar in ‘Koken, het handboek’ vooral basistechnieken en –bereidingen aan bod kwamen, biedt het vervolg een meer gespecialiseerd werkinstrument voor deprofessionele én de amauteurchef. Gebaseerd op de syllabus van het specialisatiejaar gastronomie verzamelt ‘Koken 2.0’ alle kennis over producten, kookmaterialen, geavanceerde kooktechnieken, dresseren en gastronomische recepten om zich volledig te kunnen professionaliseren in de wereld van het koken. ‘Koken 2.0’ onthult de geheimen van de gastronomie zoals dat nooit eerder gebeurde. Met meer dan 300 recepten, instructieve foto’s en tips om ook zonderprofessionele keuken thuis de meest innovatieve en verrassende gerechten te verzorgen.€ 59,95

Shop nu bij >

schrijf je in & blijf OP DE HOOGTE!


Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes, promoties, wedstrijden & nog veel meer!


Bedankt om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief!


Nog meer up-to-date blijven?
Volg ons ook op facebook of twitter!