Minestrone



Info


Bereidingstijd:



Budget:



Moeilijkheidsgraad:



De ingrediënten in dit recept zijn voor personen.

Ingrediënten


  • 50 g vers spek
  • 50 g uien
  • 50 g prei
  • 1,25 liter blanke bouillon
  • 50 g wortel
  • 50 g raap
  • 50 g selderij
  • 50 g aardappel
  • 50 g groene kool
  • 50 g tomaat
  • 30 g erwten
  • 30 g groene boontjes
  • 15 g rijst, gekookt
  • 15 g spaghetti
  • 5 g knoflook
  • 10 g basilicum, fijngesneden
  • 10 g kervel
  • 40 g geraspte parmezaanse kaas

Bereiding

Snijd het spek in blokjes en warm ze even op, voeg de gehakte ui en de versneden prei toe en stoof dit samen

kort aan.

Bevochtig met de blanke fond, kruid met zout en breng aan de kook met een grove brunoise van wortel, raap,

selderij en aardappel, versneden groene kool en gepelde, ontpitte en in grove brunoise gesneden tomaat.

Voeg er vervolgens de geëchaudeerde erwten en in stukjes gesneden groene boontjes bij, de gekookte rijst

en in stukjes gebroken spaghetti.

Kook dit op een matig vuur gaar.

Voeg er op het laatst de geplette knoflook bij en werk af met het basilicum, de kervel en de geraspte

Parmezaanse kaas.

Info


Bereidingstijd:



Budget:



Moeilijkheidsgraad:







Wedstrijd


Win een OriGINario giftbox!



Deelnemen


Schrijf je in op de nieuwsbrief!

inschrijven


Volg ons



Schrijf je in op de nieuwsbrief!

inschrijven


Volg ons



Koken 2.0 Het vervolgboek

  • Ter Duinen
  • Borgerhoff & Lamberigts - 2016

€ 59,95

Hotelschool Ter Duinen behoeft voor weinig chefs, hobbykoks en lekkerbekken nog tekst en uitleg. De school staat in Vlaanderen en ver daarbuiten hoog aangeschreven voor het opleiden van chefs-in-spé, niet in het minst omdat heel wat van hun oud-leerlingen een vermelding kregen in de Gault Millau en de Michelingids. Dat hun reputatie ook door een breed publiek gedragen wordt, bewees het succes van ‘Koken, het handboek’, het standaardwerk over koken dat in april 2014 verscheen.

Waar in ‘Koken, het handboek’ vooral basistechnieken en –bereidingen aan bod kwamen, biedt het vervolg een meer gespecialiseerd werkinstrument voor deprofessionele én de amauteurchef. Gebaseerd op de syllabus van het specialisatiejaar gastronomie verzamelt ‘Koken 2.0’ alle kennis over producten, kookmaterialen, geavanceerde kooktechnieken, dresseren en gastronomische recepten om zich volledig te kunnen professionaliseren in de wereld van het koken. ‘Koken 2.0’ onthult de geheimen van de gastronomie zoals dat nooit eerder gebeurde. Met meer dan 300 recepten, instructieve foto’s en tips om ook zonderprofessionele keuken thuis de meest innovatieve en verrassende gerechten te verzorgen.



€ 59,95

Shop nu bij >

schrijf je in & blijf OP DE HOOGTE!


Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes, promoties, wedstrijden & nog veel meer!


Bedankt om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief!


Nog meer up-to-date blijven?
Volg ons ook op facebook of twitter!