Groenteconsommé met de Conaï bereid



Info


Bereidingstijd:



Budget:



Moeilijkheidsgraad:



De ingrediënten in dit recept zijn voor 4 personen.

Ingrediënten


  • 1 soepkip
  • 4 wortelen
  • 3 preien
  • 2 uien
  • tijm
  • laurier
  • knoflook
  • kruidnagel
  • 1 selder
  • 1 ui, in heel fijne plakjes
  • 1 stuk rode biet, in heel fijne plakjes
  • 1 stuk prei, in heel fijne plakjes
  • 1 stuk selder, in heel fijne plakjes
  • een halve pastinaak, in heel fijne plakjes
  • ½ bot peterselie, fijngesneden

Bereiding

Doe alles in een pan en kook tot de kip gaar is. Passeer en kook in tot stroop. Smeer de stroop open in de Ezidri® en laat drogen tot je hem kunt verkruimelen. Kook de schijfjes groenten kort en verfris. Droog ze in de Ezidri® tot ze krokant zijn. Meng alles samen en mix tot een poeder. Vul de Cona® met gewoon water. Doe 1 eetlepel per persoon in de Cona® en laat de machine gewoon zijn werk doen.

Afwerking

Bereid deze soep aan tafel.

Info


Bereidingstijd:



Budget:



Moeilijkheidsgraad:







Wedstrijd


Win een OriGINario giftbox!



Deelnemen


Schrijf je in op de nieuwsbrief!

inschrijven


Volg ons



Schrijf je in op de nieuwsbrief!

inschrijven


Volg ons



Koken 2.0 Het vervolgboek

  • Ter Duinen
  • Borgerhoff & Lamberigts - 2016

€ 59,95

Hotelschool Ter Duinen behoeft voor weinig chefs, hobbykoks en lekkerbekken nog tekst en uitleg. De school staat in Vlaanderen en ver daarbuiten hoog aangeschreven voor het opleiden van chefs-in-spé, niet in het minst omdat heel wat van hun oud-leerlingen een vermelding kregen in de Gault Millau en de Michelingids. Dat hun reputatie ook door een breed publiek gedragen wordt, bewees het succes van ‘Koken, het handboek’, het standaardwerk over koken dat in april 2014 verscheen.

Waar in ‘Koken, het handboek’ vooral basistechnieken en –bereidingen aan bod kwamen, biedt het vervolg een meer gespecialiseerd werkinstrument voor deprofessionele én de amauteurchef. Gebaseerd op de syllabus van het specialisatiejaar gastronomie verzamelt ‘Koken 2.0’ alle kennis over producten, kookmaterialen, geavanceerde kooktechnieken, dresseren en gastronomische recepten om zich volledig te kunnen professionaliseren in de wereld van het koken. ‘Koken 2.0’ onthult de geheimen van de gastronomie zoals dat nooit eerder gebeurde. Met meer dan 300 recepten, instructieve foto’s en tips om ook zonderprofessionele keuken thuis de meest innovatieve en verrassende gerechten te verzorgen.



€ 59,95

Shop nu bij >

schrijf je in & blijf OP DE HOOGTE!


Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes, promoties, wedstrijden & nog veel meer!


Bedankt om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief!


Nog meer up-to-date blijven?
Volg ons ook op facebook of twitter!