Gerookte makreel



Info


Bereidingstijd:



Budget:



Moeilijkheidsgraad:



De ingrediënten in dit recept zijn voor 4 personen.

Ingrediënten


  • 4 nieuwe aardappelen
  • 4 gerookte makrelen
  • 1 sjalot, fijngehakt
  • 1 bosje bieslook, fijngehakt
  • 1 bosje dille, fijngehakt + enkele plukjes voor de afwerking
  • 1 potje zure room
  • het sap van ½ citroen
  • peper en zout
  • 1 bosje radijzen, fijngesneden

Bereiding

Kook de aardappelen in de schil. Maak één kant van de makrelen los en snijd het visvlees in blokjes. Snijd een mooie dikke reep uit de andere kant van de makrelen om alles in te presenteren. Meng de sjalot, de bieslook en de dille met de zure room en enkele druppels citroensap. Pel de aardappelen en snijd ze in kleine blokjes. Meng met de blokjes gerookte makreel. Schep de makreel, de aardappelblokjes en de kruidenroom door elkaar en kruid met peper en zout. Dresseer de tartaar in de gerookte makrelen. Werk af met fijngesneden radijzen en plukjes dille.

Info


Bereidingstijd:



Budget:



Moeilijkheidsgraad:







Wedstrijd


Win een OriGINario giftbox!



Deelnemen


Schrijf je in op de nieuwsbrief!

inschrijven


Volg ons



Schrijf je in op de nieuwsbrief!

inschrijven


Volg ons



Koken 2.0 Het vervolgboek

  • Ter Duinen
  • Borgerhoff & Lamberigts - 2016

€ 59,95

Hotelschool Ter Duinen behoeft voor weinig chefs, hobbykoks en lekkerbekken nog tekst en uitleg. De school staat in Vlaanderen en ver daarbuiten hoog aangeschreven voor het opleiden van chefs-in-spé, niet in het minst omdat heel wat van hun oud-leerlingen een vermelding kregen in de Gault Millau en de Michelingids. Dat hun reputatie ook door een breed publiek gedragen wordt, bewees het succes van ‘Koken, het handboek’, het standaardwerk over koken dat in april 2014 verscheen.

Waar in ‘Koken, het handboek’ vooral basistechnieken en –bereidingen aan bod kwamen, biedt het vervolg een meer gespecialiseerd werkinstrument voor deprofessionele én de amauteurchef. Gebaseerd op de syllabus van het specialisatiejaar gastronomie verzamelt ‘Koken 2.0’ alle kennis over producten, kookmaterialen, geavanceerde kooktechnieken, dresseren en gastronomische recepten om zich volledig te kunnen professionaliseren in de wereld van het koken. ‘Koken 2.0’ onthult de geheimen van de gastronomie zoals dat nooit eerder gebeurde. Met meer dan 300 recepten, instructieve foto’s en tips om ook zonderprofessionele keuken thuis de meest innovatieve en verrassende gerechten te verzorgen.



€ 59,95

Shop nu bij >

schrijf je in & blijf OP DE HOOGTE!


Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes, promoties, wedstrijden & nog veel meer!


Bedankt om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief!


Nog meer up-to-date blijven?
Volg ons ook op facebook of twitter!