Welkom!


FOODSTORIES26 - 04 - 2016

Www.kokendewebsite.be is een gloednieuw culinair platform voor de hobbykok, de professionele chef, maar vooral voor iedereen die van lekker eten houdt. 
Ben je op zoek naar het basisrecept voor hollandaisesaus of naar een originele manier om te scoren aan tafel? Wil je eens een échte sterrenmaaltijd koken of weet je niet hoe je met je pas gekochte sifonfles mooie espuma’s moet maken?

Wil je weten wat reilt en zeilt in de culinaire wereld, wat de gastronomische trends zijn of welke ingrediënten nu op hun mooist zijn?

Zoek niet verder: deze website is de eerste en laatste stop voor elke foodie.
De verschillende pijlers helpen je vlot in je zoektocht: food stories, recepten, musthaves, tips & tricks.En alsof dat nog niet genoeg was, trakteren we je op een heleboel toffe, instructievideo’s die het koken thuis nog eenvoudiger maken.

Www.kokendewebsite.be is een samenwerking tussen Hotelschool Ter Duinen, uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts en reclamebureau BAD.

Approved by you.Wedstrijd


Win een OriGINario giftbox!Deelnemen


Schrijf je in op de nieuwsbrief!

inschrijven


Volg onsSchrijf je in op de nieuwsbrief!

inschrijven


Volg onsKoken 2.0 Het vervolgboek

  • Ter Duinen
  • Borgerhoff & Lamberigts - 2016

€ 59,95

Hotelschool Ter Duinen behoeft voor weinig chefs, hobbykoks en lekkerbekken nog tekst en uitleg. De school staat in Vlaanderen en ver daarbuiten hoog aangeschreven voor het opleiden van chefs-in-spé, niet in het minst omdat heel wat van hun oud-leerlingen een vermelding kregen in de Gault Millau en de Michelingids. Dat hun reputatie ook door een breed publiek gedragen wordt, bewees het succes van ‘Koken, het handboek’, het standaardwerk over koken dat in april 2014 verscheen.

Waar in ‘Koken, het handboek’ vooral basistechnieken en –bereidingen aan bod kwamen, biedt het vervolg een meer gespecialiseerd werkinstrument voor deprofessionele én de amauteurchef. Gebaseerd op de syllabus van het specialisatiejaar gastronomie verzamelt ‘Koken 2.0’ alle kennis over producten, kookmaterialen, geavanceerde kooktechnieken, dresseren en gastronomische recepten om zich volledig te kunnen professionaliseren in de wereld van het koken. ‘Koken 2.0’ onthult de geheimen van de gastronomie zoals dat nooit eerder gebeurde. Met meer dan 300 recepten, instructieve foto’s en tips om ook zonderprofessionele keuken thuis de meest innovatieve en verrassende gerechten te verzorgen.€ 59,95

Shop nu bij >

schrijf je in & blijf OP DE HOOGTE!


Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes, promoties, wedstrijden & nog veel meer!


Bedankt om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief!


Nog meer up-to-date blijven?
Volg ons ook op facebook of twitter!