Verras op Moederdag met deze keukenmusthave


FOODSTORIES27 - 04 - 2016

Als er iemand wel eens in de bloemetjes mag worden gezet, dan is het wel je moeder. Toch? Gelukkig komt dé feestdag van het jaar voor mama’s en hun kinderen, Moederdag dus, steeds dichterbij: op 8 mei is het zover! Waarmee ga jij je moeder verrassen? Mocht je op die vraag nog geen antwoord hebben, kunnen wij jou altijd een goede tip geven: de Bamix!
De Bamix?

Bamix is een samentrekking van ‘battre’ en ‘mixer’ en dat wijst al een beetje op wat dit apparaat precies doet. Het is een staafmixer van Zwitserse origine en vooral van zeer hoge kwaliteit. Met twee standen die tot meer dan 5 000 toeren gaan, kan je bijvoorbeeld vloeistof tot perfect schuim mixen. Het apparaat is ook geschikt om kleinere hoeveelheden vloeistof glad te mixen. Een musthave in de keuken om heerlijk eten op een vlotte manier klaar te maken, en je moeder écht het gevoel van een professional te geven. 

Praktische info

Een basic Bamix staafmixer koop je al vanaf €150, al zijn er verschillende duurdere variaties en vele uitbreidingen beschikbaar. Meer over dit geweldige toestel én wat je ermee kan bereiden, vind je in Koken 2.0.Wedstrijd


Win een OriGINario giftbox!Deelnemen


Schrijf je in op de nieuwsbrief!

inschrijven


Volg onsSchrijf je in op de nieuwsbrief!

inschrijven


Volg onsKoken 2.0 Het vervolgboek

  • Ter Duinen
  • Borgerhoff & Lamberigts - 2016

€ 59,95

Hotelschool Ter Duinen behoeft voor weinig chefs, hobbykoks en lekkerbekken nog tekst en uitleg. De school staat in Vlaanderen en ver daarbuiten hoog aangeschreven voor het opleiden van chefs-in-spé, niet in het minst omdat heel wat van hun oud-leerlingen een vermelding kregen in de Gault Millau en de Michelingids. Dat hun reputatie ook door een breed publiek gedragen wordt, bewees het succes van ‘Koken, het handboek’, het standaardwerk over koken dat in april 2014 verscheen.

Waar in ‘Koken, het handboek’ vooral basistechnieken en –bereidingen aan bod kwamen, biedt het vervolg een meer gespecialiseerd werkinstrument voor deprofessionele én de amauteurchef. Gebaseerd op de syllabus van het specialisatiejaar gastronomie verzamelt ‘Koken 2.0’ alle kennis over producten, kookmaterialen, geavanceerde kooktechnieken, dresseren en gastronomische recepten om zich volledig te kunnen professionaliseren in de wereld van het koken. ‘Koken 2.0’ onthult de geheimen van de gastronomie zoals dat nooit eerder gebeurde. Met meer dan 300 recepten, instructieve foto’s en tips om ook zonderprofessionele keuken thuis de meest innovatieve en verrassende gerechten te verzorgen.€ 59,95

Shop nu bij >

schrijf je in & blijf OP DE HOOGTE!


Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes, promoties, wedstrijden & nog veel meer!


Bedankt om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief!


Nog meer up-to-date blijven?
Volg ons ook op facebook of twitter!